HTML

Mert a világ attól színes, hogy nem fekete-fehér.

Friss topikok

  • tanarbazis: Sziasztok! A budapesti magántanár-adatbázis! www.tanarbazis.hu Keress tanárt vagy jelentkezz T... (2015.10.02. 16:42) Ki mint vet, úgy arat
  • tanarbazis: Sziasztok! A budapesti magántanár-adatbázis! www.tanarbazis.hu Keress tanárt vagy jelentkezz T... (2015.10.02. 16:40) Szóval már rég írni akartam...
  • tanarbazis: Sziasztok! A budapesti magántanár-adatbázis! www.tanarbazis.hu Keress tanárt vagy jelentkezz T... (2015.10.02. 16:38) Szintekkel feljebb, ugyanott
  • Hósötétke: "Bocs, de most vár Hannah és Barbara..." XD (2010.10.21. 01:27) Hogy legyen
  • henzus: Nagyon jó cikk! Engem nagyon megfogott ez a sorozat. Először is tullépett a szokásos agyatlan anim... (2010.05.07. 03:31) Magyarország, te csodás...

Linkblog

Epic Fail

2009.06.19. 18:25 zsebnyusz

Ne legyél lázas nyáron, soha.

Ilyenkor több minden is megnehezíti a mindennapi életed. Kezdetnek nem vagy éhes, vagyis pontosabban, ha korog a gyomrod sem kívánod az ételt, csak innál mint a kefekötő, leginkább teát. Észre se veszed, hogy mikor már tényleg nincs erőd mondjuk felkelni az ágyból, mert alig ettél egész nap.

Egyszerű dolgok, mint a buszmegállótól hazáig gyaloglás, vagy a sorban való várakozás kiszívják minden energiád, nem tudsz koncentrálni, minden mondatod, amit másokhoz intézel, meg kell hogy tervezd, különben baromságot mondasz (lsd. lejjebb).

El se tudod igazán dönteni, lázas vagy-e, mert olyan meleg van, de valahogy érzed, nem normális, ha nem nagyon izzadsz ebben a kánikulában. Ha csak egy kicsit hűvösebb helyre kerülsz (légkondicionált busz) már libabőrös leszel és szállnál lefelé, mert inkább a dögmeleg.

Mindenben, főleg a munkában, akadályoz, fáradt vagy és kedved sincs elindulni otthonról, szétgyógyszerezheted az agyad, de sokat nem segít.

Ja. És főképp azért ne légy soha nyáron lázas, mert bemész a Burger Kingbe és kérsz egy BicMac menüt. Aztán csodálkozol, ha Chuck Norrissal ellentétben nem kapsz. (trú sztori)

Ha ez az egész pedig kombinálódik torokfájással, megfázással, durva nyaki görcsökkel és ízületi fájdalmakkal (meg úgy egyáltalán, az élet utálatával), akkor aztán tényleg party hard.

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgyhogy most itthon tengetem a napjaim, megpróbálok szeparált, stresszmentes napokat töltögetni (nem mindig jön össze), nyugodtan filmezgetni és megcsapolni az itthoni gyógytea-készletet. Azért, haterek, ha merő mazochizmusból olassátok a blogom, nem kell örülni, megmaradok még. Majd pont kinyiffanok, mikor 2 hónapon belül 3 születésnap is lesz, amit persze mind-mind derekasan meg kell ünnepelni... :)

Hogy valami pozitív is legyen: már jobban vagyok (csak ne lenne ilyen meleg) és minden vizsgám elsőre meglett, a félévi átlagommal fene elégedett vagyok. Yay.

2 komment

Címkék: fuck relax borúlátó

A bejegyzés trackback címe:

https://olin.blog.hu/api/trackback/id/tr701195862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pippi 2009.06.19. 21:28:46

Kiskezicccsókolom! Én is ma posztoltam, valami hasonló lelkiállapotút... Bár én lázas nem vagyok. Hát, Drágám, kitartás, jobbulást!!! Meg majd számolj be Nina bulijáról, kérlek:D

Bleed · http://csakos.blogol.hu/ 2009.07.04. 17:45:11

Nyugi. Nem kell lázasnak lenned, hogy baromságokat mondj.:)
süti beállítások módosítása