HTML

Mert a világ attól színes, hogy nem fekete-fehér.

Friss topikok

  • tanarbazis: Sziasztok! A budapesti magántanár-adatbázis! www.tanarbazis.hu Keress tanárt vagy jelentkezz T... (2015.10.02. 16:42) Ki mint vet, úgy arat
  • tanarbazis: Sziasztok! A budapesti magántanár-adatbázis! www.tanarbazis.hu Keress tanárt vagy jelentkezz T... (2015.10.02. 16:40) Szóval már rég írni akartam...
  • tanarbazis: Sziasztok! A budapesti magántanár-adatbázis! www.tanarbazis.hu Keress tanárt vagy jelentkezz T... (2015.10.02. 16:38) Szintekkel feljebb, ugyanott
  • Hósötétke: "Bocs, de most vár Hannah és Barbara..." XD (2010.10.21. 01:27) Hogy legyen
  • henzus: Nagyon jó cikk! Engem nagyon megfogott ez a sorozat. Először is tullépett a szokásos agyatlan anim... (2010.05.07. 03:31) Magyarország, te csodás...

Linkblog

Nekem a Balaton a Riviéra

2010.06.13. 23:55 zsebnyusz

Vicces az emberi kreativitás.

Majd beleposhadok a bőrömbe ebben a melegben, és persze tanulni _kéne_, de ennyi vizsga után és ilyen melegben kinek van kedve...?

Zsuppsz egy régebbi, azóta portörlésre használt törölközőt bele a hidegvízbe, nagyjából kicsavarni és lezblaggyintani az ablak elé. Szobához mérten komoly kereszthuzat létesítése, beállás pont középre a törölközőre, jégkrém elő, képzelőerő be.

Máris a Balatonon nyaldossa a lábam, fúj a szél, jégkrém (az idei első!) a kezemben, és nem érdekel a syntax vizsga. Kőkemény 5 percig, ameddig a jégkrém tart, legalábbis.

Nem egyszerű, nem egyszerű.

De ilyenkor, mint mindig, arra gondolok, milyen jó világ is lesz rám Törökbe' (így, igen, így) mert majd gurítani kell hazafele biztosan, úgy széteszem az agyam.

Viktor bácsiéknak ezúton üzenem, már így is elég drága a líra, nem kell újabb gazdasági minipánik. Megértésüket előre is köszönöm!

-----------

Mostanság olyan jót derülök rajta, hogy a nagy "otakuk" milyen vérkomolysággal veszik a kis fandolgaikat. Egyszer éljem meg hogy ugyanezek izzadozva várják a hó elejét - bár biztos nem 21 évesen, erre a nyakam teszem :P. Addigra én meg már Olgi mama leszek a befutott podcastommal.

Szólj hozzá!

Címkék: lol idiotizmus happytimez

A bejegyzés trackback címe:

https://olin.blog.hu/api/trackback/id/tr192079680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása